۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۲۱

امامی: زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در اردبیل تقویت شود

امامی: زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در اردبیل تقویت شود

اردبیل-استاندار اردبیل گفت:تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر،مسعود امامی یگانه صبح سه شنبه در نشست با معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، اظهار کرد: ارتقای بهره‌وری اداری، تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و بازنگری در ساختار روابط عمومی‌ها به ‌ویژه در استان‌های مرزی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی ایفا کنند.

وی با تشریح وضعیت دستگاه‌های اجرایی استان و چالش‌های ساختاری موجود افزود: امروزه با توجه به تحول سریع فناوری و انتظارات روزافزون مردم از نهادهای دولتی، باید از ساختارهای سنتی به سمت ساختارهای پاسخگو و شفاف حرکت کنیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه نیروی انسانی خلاق و متخصص باید حمایت جدی شود، تصریح کرد: بازنگری در مأموریت اداری و تغییر ساختار در برخی از حوزه‌ها، از جمله واحدهای فناوری اطلاعات و روابط عمومی‌ها با هدف افزایش کارآمدی نظام اداری و سرعت در تصمیم‌گیری و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان اعتماد عمومی را به‌ دنبال خواهد داشت.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این نشست با قدردانی از پیشنهادهای استاندار اردبیل گفت: برای حمایت از برنامه‌های تحول اداری در استانداری‌ها، برنامه‌ریزی شده و هدف دولت رضایتمندی عموم مردم و ایجاد یک زندگی همراه با آرامش است.

علاالدین رفیع‌زاده در رابطه با تعامل و تقویت حوزه‌های فناوری اطلاعات قول مساعد داد و خاطرنشان کرد: امروزه انتقال اطلاعات با سرعت بسیار زیاد انجام می‌شود و لازم است تجهیزات لازم در اختیار حوزه‌های فناوری اطلاعات قرار گیرد.

کد خبر 6732781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha